Board

Board/Bestuur

Chairman/voorzitter
Jeannette Zwinkels

 

 

 

 

Secretary/SecretarisKarin2
Karin van der Heijden
Karin van der Heijden is dialyseverpleegkundige en kwaliteitsfunctionarisIn het Alrijne Ziekenhuis in Leiderdorp.
Is daarnaast bestuurslid van een grote VvE in Rijswijk. 
Is tevens websitebeheerder van HOPE.

 

 

Treasurer/Penningmeester
Wim Rollema
Wim Rollema heeft een economische achtergrond en is sinds 1989 in het familiebedrijf Rollema Transport actief als eindverantwoordelijke. Het bedrijf biedt klantspecifieke oplossingen voor logistiek en techniek met gedreven personeel (ca. 90 FTE) en innovatieve technieken.

 

 

Bestuursleden/Board members
Sjoerd KoopmanIMG_0313
Sjoerd Koopman studeerde politieke wetenschappen aan de Universiteit van Amsterdam. Hij werkte 35 jaar in Nederlandse en internationale bibliotheekorganisaties, laatstelijk als Director of Professional Programmes van de International Federation of Library Associations and Institutions (IFLA)

Sjoerd Koopman studied political science at the University of Amsterdam. During 35 years he worked for Dutch and international library organisations, lastly as Director of Professional Programmes of the International Federation of Library Associations and Institutions (IFLA)

Agnes WolbertAgnes
Agnes Wolbert is van origine orthopedagoog. Ze heeft gewerkt in het speciaal onderwijs en in de jeugdzorg, vooral in instellingen voor getraumatiseerde kinderen, kinderen met ernstige gedragsproblemen en hulpverlening aan multi- problemgezinnen.
Sinds 2006 is ze Kamerlid en in die functie is ze woordvoerder Zorg. Verder was ze voorzitter van de vaste Kamercommissie Binnenlandse Zaken en is ze momenteel voorzitter van de vaste Kamercommissie voor Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen.
In het vrije tijd is Agnes Wolbert  voorzitter van de Raad van Toezicht van Theater – en bioscoop ‘De Nieuwe Kolk’ in Assen.

 

De leden van het bestuur ontvangen geen beloning voor hun werkzaamheden. Zij hebben wel recht op vergoeding van gemaakte kosten in de uitoefening van hun functie en op een niet bovenmatig vacatiegeld.